maanantai 9. heinäkuuta 2012

Hei me surffataan taas!

Nyt ollaan tultu viikon venereissulta takaisin rantaan. Ensimmaisena mentiin siiderille! Voin kertoo kuinka paljon paassa keinui jo valmiiksi ja sen siiderin jalkeen kaveltiin siksakkia kaupungilla Mika parasta, ei oltu kayty 3 paivaan suihkussa, kummallakin oli likaiset vaatteet, mulla oli sortsien peppu taynna valkoista suolavetta ja muistaisi viela koska oltiin harjattu hiukset! Ei taidettu olla hyva naky! :DSuihku taman jalkeen oli kultaakin parempaa. Emma viela ihanasti sanoi uudelle tuttavuudellemme etta: Moi, me ollaan Emma ja Paapi. Ei olla kayty suihkussa 3 paivaaan. Olin vaan et kiitti Emma tasta etta jaat taman uusien ihmisten kanssa!
Nyt ollaan taas yllattaen sohvasurffaamassa, mutta talla kertaa perheella. He ovat TODELLA HYVALLA TAVALLA AIVAN PIMEITA!
Miten tama heidan sohvasurffaus alkoi on aivan uskomaton tarina. Perheen isa asui New Yorkissa ihmisten sohvalla ja rakensi huonekaluja. Han ei tajunnut olevansa sohvasurffaaja. Vuosia myohemmin han lahti purjehtimaan merien yli ja han otti laakarin sohvasurffaajaksi mukaan. Kun han palasi miehen kanssa kotiinsa, mies jai viela vahaksi aikaa. Perheen isalle ja hanen vaimollensa tuli kiireinen lahto toiseen kaupunkiin, joten he jattivat miehen asumaan sinne ja kertoivat hanelle etta ole kuin KOTONASI. He palasivat muutaman viikon jalkeen, jolloin talossa asui 9 sohvasurffaajaa. Perhe oli suu auki, mutta viihtyi tilanteessa. Sen jalkeen heilla on ollut koko ajan sohvasurffaajia. Pari viikkoa sitten he muuttivan isompaan taloon, jotta sohvasurffaajia mahtuisi olemaan enemman. Heita myos huvittaa etta ihmiset eivan halua pois sielta. Yksi heidan sohvasurffaajista menee 2 viikon paasta naimisiin heilla ja toinen haluaisi rakentaa talon heidan pihaansa. Yksi tuli paivalliselle ja on ollut talossa 4 paivaa ja toinen kahville ja han on ollut viikon. Heilla on kaksi lasta ja koko ajan noin 10 sohvasurffaajaa. Toissa paivana heidan pihaansa ilmestyi 8 uutta ihmista jotka jaivat telttailemaan pihaan. Sytytettiin nuotio ja juotiin punaviinia heidan kanssa. Perhe on aivan uskomaton Ai niin, Meidan piti olla heilla 3 yota ja nyt taidetaan olla koko viikko! KUKAAN EI VAIN LAHDE! SIELLA ON VAAN NIIN KIVAA
p.s Pelataan Emman kanssa sikaa pelikorteilla ja lopetetaan peli vasta kuin toinen voittaa. Ollaan pelattu sita pelia tunteja ja se odottaa meita kotona. Emmalla on vaan vahan vaikeuksia kun siina pitaa meidan saantojen mukaan pistaa samaa maata tai numeroa paallekkain ja Emma "palauttaa" kortteja kun ei muka pysty katsomaan mita sen kadessa on! Ma niin voitan tan pelin. Toivon etta se loppuu ennen elokuuta!

-Paapi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti