tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kapteeni Kerry ja peramiehet

Saavuttiin Airlie Beachille maanantaina. Asutaan kapteeni Kerryn luona viikko. Sydney, tytto kanadasta oli hanen kanssa taalla kuukausi sitten, joten han suositteli meita menemaan hanen purjeveneelle.

Kerry on asunut hanen veneessaan 8 vuotta. Han purjehtii ympari Australiaa ja nauttii elakepaivistaan. Han on valilla vahan yksinainen, joten han paatti kokeilla couchsurfing.comia (missa mekin ollaan ). Sydney oli hanen ensimmainen reppureissaajansa ja me olemme toisia. Han on aikanaan omistanut farmin ja myohemmin tehnyt nayttelijan toita. Han on mm. esiintynyt tv-sarjassa Mc Leodin tyttaret (terkkuja meidan mummeille jotka seuraavat tata TV1:lta) Han on todella mukava ja kokkaa meille koko ajan ruokaa ja juodaan aina kahvia. Han on paras ruoanlaittaja. Kerryn huone on laivan takaosassa ja meidan huone on etuosassa.Valissa meilla on ns. keittio ja olohuone. Paras yllatys purjeveneessa oli riippumatto. Se on veneen etuosassa ja siina voi ottaa arskaa. Tosin jos on merisairas niin veneessa oleva riippumatto voi olla raju kokemus (se nimittain keinuu)

Ollaan nyt asuttu veneessa pari paivaa ja huomenna lahdetaan Whitsundaysille purjehtimaan 4 paivaksi. Tanaan kaytiin ostamassa kaikki tarvittavat matkalle ja illalla mennaan sailing clubille syomaan ennen retkea.

Me nukutaan veneen etuosassa ja sen katto on todella matala. Ollaan naureskeltu, etta koskakohan lyodaan paamme siihen. Tanaan aamulla Kerry tuli herattamaan meidat auringon nousuun kun haluttiin nahda se. Se pisti valot paalle ja huusi meille et heratkaa bastards (bastards nimitys on kohteliaisuus ausseissa). Me noustiin samaan aikaan ylos ja molemmat loivat paansa samaan aikaan kattoon ja tomahdettiin takaisin sankyyn. Siis me naurettiin niin paljon. Kiva tuplakolaus! Kapteeni Kerry ei tainnut olla ylpea idiooteista peramiehistaan (kutsui sita hetkea nimella double blonde moment) Sit juotiin kahvia ja katsottiin auringon nousua ekaa kertaa taalla. Se oli upea veneesta. Ei muuta kuin kohti myotatuulia ja katsomaan HIENOINTA SAARIRYHMAA MALEDIIVIEN JALKEEN (Jaana, jos luet tata niin voit uskoa etta odotan veneretkea)!!! Jippii, Hiio hoi!

-Paapi

                                          Joku noista oli meidan vene viikon ajan Airlie Beachilla


                                                     Raidallinen banaani hengaa veneella

1 kommentti:

  1. Voi ei.... Airlie beach. Itkin sielä vaan koko ajan, ku mun exä oli just jättäny mut. Hankkikaa te parempia muistoja :D perkele ku ootte menny jo bundabergista ohi! Olisitte voinu käydä yvetten luona syömässä :D

    VastaaPoista