keskiviikko 8. elokuuta 2012

Perhe-elamaa Rainbowlla

Viimeiset hetket kasilla taalla Rainbw Beachilla, niin kai sita taytyy alkaa kertaileen mita kaikkee taalla ollaankaan koettu. Mahtava sijaisperhe mulla on taalla ainakin. Paapi pitaa huolta meista kolmesta lapsesta, musta, Maxista ja Basista (aateltiin ens viikolla ostaa perhelippu elaintarhaan) :) Paljon on tehty asioita, mita Suomessa ois miettiny kaks kertaa. Yks ilta mentiin bileisiin mahtavaan kattohuoneistoon, mut isanta oli niin vasyny, etta jouduttiin lahteen aika ajoissa pois. No sehan ei meidan menoo hidastanu, vaan mentiin viereisen hotellin spa-alueelle. Se siis viela oli oikeesti melkein sallittua, koska bileiden isanta anto luvan ja silla oli oikeus siihen. Tosin spa-alue oli jo suljettu ja sinne mennessa oli isot kyltit 'No Alcohol'. Meidan paassa ajatus meni vaan "Meillahan on vaan goonii, joten ei oo pelkoo lasinsiruista, eli mennaan vaan" :D Eipa aikaakaan kun meidat ajettiin ulos, mut bileet jatku sit hostellilla.
Eilen illalla paatettiin lahtee grillaan tan meidan samaisen perheen kanssa rannalle. Siella oli yleinen grillauspaikka ja tehtiin mahtavat ruuat (okei, Paapi teki). No sen jalkeen pojat paatti vasata meille nuotion biitsille ja keraili polttopuita roikkumalla puista. Niiden kisa siita kumpi loytaa isomman polttopuun loppu siihen, etta Max raahas kokonaisen puun rannalle. Siella sitten istuttiin rannalla, kuunneltiin merta ja tuijoteltiin nuotioo, kunnes nahtiin auton valot lahestyvan. Vaikka tulesta rannalla ei mitaan vaaraa ookkaan, ei se silti oo sallittua. Ei muuta kun kamat mukaan, jalat alle ja juoksuun pakoon poliiseja. Onneks hetken paasta selvis, etta valot tulikin jostain muualta :) Paastiin siis viela hetkeks istuun takasin nuotiolle ja bongaileen tahdenlentoja.
Ja ollaan tosiaan yritetty lahtee taalta tiistaista lahtien, mut ei olla viela onnistuttu. Eilen suunniteltiin jo koko loppumatka ja tanaan oli tarkotus varata bussiliput huomiselle. Aamulla mun murolautasen alta loyty Paapin kirjottama lappu "Let's stay still Saturday. Love u!" Mita tohon nyt sit voi sanoo... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti