lauantai 21. heinäkuuta 2012

Paikka, jossa ei ole kuuluvuutta.

Nyt ollaan asetuttu Rainbow Beachille asusteleen ja meinataan viettaa taalla about 3 viikkoo. Aika pitka aika tan jokaviikkosen muuttamisen jalkeen. Saadaan ilmanen asuminen kun vahan tehdaan toita (lue: saadaan asua homeisessa teltassa. Okei on siina sentaan puulattia.). Tosin vanhat tyontekijat kerto ettei kannata turhaan rehkia ja niin ollaan vahan tehtykin. Meidan duunia on yhden matkatoimiston flyereiden jakaminen ja kavelyretkien teko aivan mielettoman hienolle Carlo sandblowlle. Siella sit lasketaan meidan hostellin asukkaiden kanssa makia alas sand boardilla ja lopuks kattellaan aivan ihanaa aurongonlaskua. Kylla tata duunia kelpaa tehda. Tosin iltasin pitaa myos siivota nopsaan keittio ja taisin muistaa sen viime yona tyokaverin kanssa kahdelta yolla. Siella sit tiskailtiin muutaman goonilasillisen jalkeen :) Tarpeen tullen puunataan autoja et saadaan lisarahaa. Tosin Paapi on ollu niin hyva rahavastaava (eilen olin eri mielta kun se unohti lompakon hostellille) et hymy nousi huulille kun tsekattiin tili. Taa muutaman viikon asuminen nain pienessa paikassa ja saastokuuri tekee lompakolle hyvaa :)

Tosin mun hymyni on sit vahan muuttunu viime nakeman. Airlie Beachilla asuessa paatettiin yks paiva leipoa ranskalaisten tyttojen kanssa. Tyonjako oli se et ranskalaiset leipo ja ma ja Paapi kerailtiin tuoreista kookospahkinoista taytetta taikinaan. No siina sit ihan innoissani maistelin elamani ensimmaista tuoretta kookospahkinaa ja aattelin et kyllapa tuli hiekkaa samalla suuhun. No myohemmin sit totesin et eihan mulla mitaan hiekkaa ollu vaan pureskelin hammastani. Ehka toi kookospahkinan nakertaminen ei ollu niin hyva idea. No Paapi sai ainakin mahtavat naurut...

Paapista on tullu taalla ihan mummo. Aina kun tulee pieni tuulenhenkays se alottaa: "No niin just. Siis eikohan me taas olla pian kipeena kun on tallanen keli. Ja yolla pitaa laittaa sita paljon vaatetta ettei tulla kipeiks." (Ja huomatkaa et se ei huolehdi pelkastaan itestaan vaan saarnaa myos mulle.) Ja jos ma sit seuraavana paivana niistan kerrankin, niin se tuntee ittensa niin voittajaks. "No niin just, oisko kannattanu nukkua 3 paitaa paallekkain niinku ma. Ja mahan sanoin et lahetaan sielta rannalta aiemmin kun oli niiiiin kylma." Ja siis paivisin taalla tarkenee shortseilla ja t-paidalla, illalla siihen voi heittaa yhen paidan lisaa ja yolla on ihan lammin makuupussissa. Paapi tosin nukkuu pitkat housut jalassa, t-paita ja fleece paalla, makuupussin sisassa ja siina paalla 2 peittoo. Tanaan se kysy aamulla et saako se ens yoks mun pipon!

Ja taa kyla on kylla hullun pieni. Pari paivaa sitten lahettiin kavelylle ja aatettiin kattoo millaseen paikkaan pitais kotiutua. Vahan ajan paasta totesin sit Paapille et nain kauheen tutun nakosia ihmisia. "Eiks noi oo Janni ja Kirsi jotka on ollu taalla Australiassa jo pidempaan. Tai siis nain niiden facebook-kuvat ja nayttaa aika samalta." Paapi ois vaan kavelly kavereidensa ohi. Nyt meilla on siis ollu taalla iltasin hyvaa seuraa :) Tai siis niin pitkaan kun Paapi pystyy istuun iltasin ulkona ilman etta keuhkokuume iskee.

-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti