perjantai 22. kesäkuuta 2012

Hyvaa juhannusta!

Nyt on loydetty mahtava sijaiskoti. Asutaan Kewarra beachin lahella, joka on n. 20 minsaa Cairnsin keskustasta autolla (bussissa saa viettaa tunnin ja saa varmasti pahan olon). Kavellen paasee aivan ihanalle Trinity Beachille, mika on taalla ensimmainen oikea ranta missa saa uida. Tosin siellakin on krokotiilivarotukset, mut lillutaan niin lahella rantaa, ettei ne pure. Asutaan siis australialaisen Nevanin luona, jolla on aivan ihana koti (meilla on oma huone) ja se pitaa meista hyvaa huolta. Siella asuu myos aivan mieleton kanadalaistytto Sydney, joka on kertonu meille kaikki vinkit milla saastaa rahaa East Coastilla ja se auttaa meita saamaan duunipaikan! Tai paikan missa voidaan tehda toita majotuksen ja retkien eteen, aivan mahtavaa! Eli vietetaan varmaan kuukausi Rainbow Beachilla, asutaan halvalla ja retkeillaan.

Eilen sain aivan mahtavat naurut kun Paapi lahti Nevanin ja Sydneyn kanssa kauppaan ja sen piti ostaa meille goonia (tarkottaa siis taalla myytavia superhalpoja tonkkaviineja). No Paapi tulee sit takas viinitonkan kans ja kerto et silla oli vahan vaikeuksia loytaa just sita Goon-merkkista viinia, kunnes sille oltiin kerrottu et sellasta ei oo olemassa :D Toiset hyvat naurut sain kun mentiin bussilla Kewarra Beachille ja Paapi koitti kysya kuskilta missa meidan pitaa jaada. No se onnistu kysyyn "Is this our..." ja samalla kuski teki niin mahtavan kaannoksen et Paapi lensi kaaressa mun paalle ja sen jalkeen saatiin niin hysteerinen naurukohtaus et oli pakko jaada pois bussista. Onneks oltiin oikeella kadulla :D

Nyt siis Suomessa on juhannus, joten tottakai meidankin pitaa juhlia sita jotenkin. Eilen kokattiin koko poppoolle ruokaa (joka oikeesti onnistu vaikka keittiossa oli vaan ma ja Paapi) ja huomenna lahdetaan snorklaileen Great Barrier Reefille. Aivan mahtavaa paasta tsiigaileen niita huikeen varisia fisuja ja saatetaan nahda jopa hai. Ja ens viikolle on varattu laskuvarjohyppy Paapille ja benji-hyppy mulle. APUA!

-Emma


                                                    Kewarra Beach



                                                    Ajateltiin sijottaa rahamme palmuun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti