keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Onnen paiva

Maailman paras paiva. Tanaan loppui 4 yon kammottava hostellipiina. Siis oikeasti, aivan jarkyttava hostelli. Kaikki poydat oli tyyliin vinossa, eika kukaan korjannut niita, uima-allas alue oli ainoa ihana paikka siella, mutta sita ei kruunannut 3 rikkinaista aurinkotuolia, joihin Emma jai pepustaan kiinni (ma en, koska mulla oli se ainoa ehja tuoli). (Emman lisays: se sattu aika paljon ku kankut jaa muovituolin rakoihin ja mihin pain tahansa yritit liikkua niin saattuu vaan enemman. Siina sit tonotin muovituoli ahterissa...) Nahtiin enemman otokoita kun sademetsassa Melbournessa. mm. hamahakki vessan pontossa, tapoin torakoita kun kukaan muu ei uskaltanut, sitten se yli 10 cm kaikkien otokoiden aiti ja tuhansia muurahaisin joka paikassa plus yksi outo otokka, josta ei osattu paattaa minka varinen se oli. EI enaa ikina varata hostellia ennen kuin ollaan nahty se!!!
Jouduttiin lohduttamaaan itseamme sitten party bussilla. Se oli aivan mahtava. Kierrettiin punaisella englantilaisella kaksikerroksisella bussilla baareja lapi Cairnsissa. Noh, Mun ja Emman tuurilla jaatiin tietysti toiseksi vikaan baariin kun ei tajuttu et bussi lahti. Sit jouduttiin kavelemaan Gilliganssiin Ollaan kylla ihan toivottomia. Oli silti aivan mahtava ilta. Emma tuli yhdessa kisassa kolmanneksi (se missa, jaakoon arvoitukseksi...). Muuten taidettiin missata muut kilpailut kun ei keskitytty siihen kierrokseen tarpeeksi Se oli ainoa ilta kun ei nahty ollenkaan torakoita (jostain kumman syysta) Mutta mehan ei muuten juotaisi ellei hostelli olisi niin kauhea.. NOT!
P.s Istutaan nyt matkatoimistossa koneilla rinkkojen kanssa ja leikitaan kodittomia. Yritetaan jarkyttaa ihmisia kun majoitus on niin kallista et saataisiin alennusta.
-Paapi

2 kommenttia:

  1. Josko saa kommentoida ötökkäasiaa: ensinnäkin he ovat alkuasukkaita ja kuuluvat systeemiin, toiseksi pelkäävät teitä paaallljjooon enemään kuin te heitä, kolmanneksi niitä oppii sietämään jos haluaa... ja vaihtoehtona haluttomuudelle on valita seuraavaksi eksoottiseksi tutustumiskohteeksi Grönlanti, siellä heitä on vähemmän! Paitsi isoja valkoisia nelijalkaisia mur mur sanovia... mutta eikös olisikin miehekästä (!) mennä koiravaljakko - baarikierrokselle kivääri olalla? Ja yöt igluissa...
    Siis eläkää sovussa luonnon kanssa, hyvää siitä vain seuraa! Toivottelemme makoisaa Juhannusaikaa teille, me joutunemme sitä kärvistelemään reilun 20 asteen kuumuudessa, grillimakkaraa poltellen ja Pirkkaa nauttien..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvaa juhannusta sinnekin! :) Taalla koitetaan tottua otokoihin ja vietetaan juhannus vahan vahemman suomalaiseen tapaan. Siispa snorklaamaan ja katteleen mahtavia fisuja.
      Ehka seuraavaks Gronlantiin kun kestetaan naa pienemmat elaimet :D

      Poista