perjantai 8. kesäkuuta 2012

Vastuu.

Niin kuin arkipaivaisessa elamassa, myos matkalla taytyy ottaa vastuuta erilaisista asioista. Ja kun lahtee matkalle hyvan ystavan kanssa, vastuualueet jakaantuvat kuin itsestaan. Tassa meidan vastuumme, suosittelemme lampimasti muillekin yhdessa reissaajille.

Paapin vastuut:
-otokka-, etenkin torakkavastaava (Huolehtii niiden tappamisesta ja havittamisesta oikealla tavalla. Kerrossankytilanteessa nukkuu aina alasangyssa, etta on sielta valmis suojelemaan ylhaalla nukkuvaa Emmaa otokoilta)
-rahavastaava (Huolehtii rahoista, mika tarkoittaa ruokien puolittamista, halvimpien paikkojen perassa juoksemista, nuudelin syontia ja iloista ilmetta Paapin kasvoilla kun ruoka on maksanut 70 c. Heltyy kuitenkin usein viinilasillisen jalkeen.)
-avainvastaava (Toimenkuva: huolehtii hostellihuoneen avaimen mukaan. Todellisuus: lahdetaan aina ilman avainta, onneksi kamppikset on kotona.)
-laakevastaava (Huolehtii, etta mukana on kaikki tarvittavat laakkeet mm. keuhkokuumeeseen. Taman vastuun siirtamista harkittiin imodium-hassakan jalkeen)
-kahvivastaava (Emma vaan ei osaa tehda hyvaa kahvia)
-paperivastaava (Huolehtii etta mukana on aina paperia Emman vahinkoja varten.)

Emman vastuut:
-hajuvastaava (Varmistaa ettei yksikaan liian puhdas vaate mene pyykkipussiin.)
-karttavastaava (Varmistaa etta kartta on mukana ja suunnistaa joka paikkaan. Aamut alkavat siis virkistavalla aamulenkilla sateessa pari korttelia vaaraan suuntaan ennen kuin oikea suunta loytyy.)
-pakkausvastaava (Pakkaa Paapin rinkkaan viela 3 vaatekertaa siina vaiheessa kun Paapi vaittaa etta rinkka on taynna.)

Vastuut eivat ole ihan tasapainossa, niin kuin nakyy. Mutta Emman pieni vastuumaara johtuu varavastuun suuresta maarasta. Kriisitilanteisiin kun on varauduttava jos vastuuta ei hoideta kunnolla.

-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti