sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Perilla

Nyt ollaan saavuttu perille Sydneyyn! Lennot meni yllattavan rennosti, me vaan nukuttiin suurin osa matkoista. Kiinan lentokentalla tosin oli vahan ongelmia, varsinkin nopeen vaihdon kanssa. Ne kun halus tutkia kaikki tavarat moneen kertaan ja meita jo kuuluteltiin lennolle. Lennolla sit mun edessa olevan penkin selkanoja sai vahan maistiasia mun kiinanhajusesta teesta pienen hepulin takia :) (Sydneyn Chinatownissa tanaan samat hajut tulvahti nenaan, ei oikein digattu)

Nyt majaillaan King Crossilla, mista on lyhyt matka keskustaan ja tanaan ollaankin kierrelty keskustaa lapi. Ma olin kartturina joten eksymisia tuli muutama, mut niista selvittiin. Paapi on meidan rahastonhoitaja ja koittaa saastaa kaikessa, joten se suuttu vahan ku ostin 5,5 dollarin keksipaketin, hups... (Paapin takia joudun pureskeleen ne pahvinmakuset keksit 20 kertaa ennen ku saan nielasta)

Vetta on tullu oikeestaan koko paiva, mut se ei oo haitannu. Ollaan niin innoissamme kaikesta. Hostellihuone on aika kaaoksen jaljilta, mut ihme kylla, ihan Paapin ansiosta. Ma oon osannu pitaa tavarat rinkassa! Nakymat ikkunasta on aika jees, Sydneyn oopperatalo ja Harbour Bridge nakyy suoraan. Meidan vaatteiden vaihtoo voi seurata laheiselta ulkoilmaravintolalta :)

Toita aateltiin hommata vasta pohjosesta, vaikka hostellin seinalla oli jo houkuttelevia tarjouksia. Haettiin mm. flyerin jakelijoita, johon vaatimuksena oli hyva ulkonako ja korkeet korot. Jatettiin valiin. Miehille ois ollu tarjolla topless-tarjoilijan paikka, siihen vaatimuksena oli ruskettunut tai valmiiksi tumma iho, seka hyva kroppa. Parempia tyotarjouksia odotellessa...

Koska vesisade loppu ja loma on alussa, aateltiin lahtee kaljalle :) Ma lupasin tarjota eksymisten takia! (Meidan yhteisesta matkakassasta)

-Emma

                                          Sydney Harbour Bridge

                                          Sydney Opera House


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti