sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Muutto

Pakko mainita viela hiukkasen meidan tyonhausta ennen kun Paapi paasee tilittaan hostellista. Taalla haettiin partybussiin tarjoilijoita ja viesti joka saatiin oli kutakuinkin tallanen: "Ilman etta lahetatte minulle bikinikuvianne, en voi tietaa sovitteko tahan tyohon." (Kirjoitettu huonolla englannilla) Etta talla tavalla nykyaan selvitetaan onko sopiva tarjoilijaksi... Tyonhaku siis jatkuu.
-Emma

Nyt sitten tulee ekan kerran kirosanoja!!! VOI V***U, S*****A, P*******!!!!! Ensimmainen oikea kriisi. Loysimme yhdesta kivasta matkanvalittajayrityksesta halvan hostellin. Olimme aivan onnessamme 50 dollarin hinnasta/ 4 yota. Se oli parin korttelin paasta nykyisesta IHANASTA, mutta kalliista hostellistamme. Otimme sen heti vastaan. Tanaan herasimme 9 aamulla pakkaamaan ja lahdimme rinkkojemme kanssa uuteen halpaan hostelliimme. Noh, hostelli oli ulkoa pain ihan ok. Huonompi kuin edellisemme, mutta silti ok. Menimme huoneeseemme ja se oli aika ankea. Ajattelimme, etta kylla tama tasta. Vain 4 yota.
Tapasimme uudet kamppiksemme. He olivat superkivoja englantilaisia.
Pian alkoi kuulua outoa aanta ja ovi narisi. Huusin Emmalle, etta pista ovi kiinni. Emma kaveli ovelle ja alkoi huutaa kuin palosireeni. Mina (otokkavastaava) hyppasin kerrossankyyn ja huusin Emmalle suomeksi, etta mika se on? Mika se on? Emma vaan huusi! Yritin kysya suomeksi, etta mika se on, mutta huutoa vain vastaukseksi! Lopulta Emma huusi, etta tule katsomaan. Tulin katsomaan ja huusin aivan TAYSIA! Yli 10 cm otokka, jolla on ns. sakset, jota se heilutti ja siina otokasta kuului aivan kauhea aani. Ei voi tajuta. Sitten se avasi meidan PAINAVAN OVEN niilla saksilla. Huudettiin ihan pala kurkussa ja Emma soitti respaan. Emman eka lause respalle, We have emergency situation here. Here is a big BUG. Respa vaan kysyi hammentyneena etta BUG? Emma vaan huusi et joo joo joo joo ja sit ne lahetti miehen sinne. Mies tuli sinne ja alkoi huitoa otokkaa kengalla ulos. Lopulta otokka tippui alemmalle kerrokselle josta respanainen otti sen kateensa ja sanoi etta naa on ihan kivoja. SIIIS VOIN KERTOO, ETTA ME SAATIIN EMMAN KANS P***A halvaus. Noh, taman jalkeen mentiin tekemaan aamupalaa. Aina kun heitin jotain roskiin niin sielta lensi 50 karpasta ulos ja kun juotiin aamukahvit niin meidan poyta oli aivan vinossa. Hyva ettei porattu siella, mut nyt me ollaan sopeuduttu siihen, etta aina ei voi voittaa, mutta kun haviaa niin se on aivan kauheata. Sit muut asukkaat sanoi, etta ilmainen illallinen on pastaa ja tomaattikastiketta puolilautasta ja ilmainen aamupala on 8.30 asti aamulla (muroja ja maitoa)! Seuraavan kerran tsekataan hostelli etukateen!!!
Onneksi meilla on TAAS toisemme niin nukutaan varmaan samassa ylasangyssa kirves kadessa ja vaihdetaan yovuoroa tunnin valein SITA SAA MITA TILAA Onneksi otetaan taa vaan hyvana muistona. EI ikina unohdeta meidan sademetsahostellia!
GOOD NIGHT, SLEEP WELL.... MAYBE NOT!
-Paapi

1 kommentti:

  1. ahahahahaa :D te ootte parhaita. tollase aamupala ja lounasjutut on aika normisettiä, sillä vaan houkutellaan ihmisiä, mut ei kukaan niitä oikeesti pahemmin käytä :D

    VastaaPoista