torstai 14. kesäkuuta 2012

Lampoa, aurinkoa ja oikea vastoinkayminen

Ollaan saavuttu Cairnsiin ja taalla on aivan ihanaa! Taa on nyt se paikka missa voidaan hengahtaa hetki ja vasta sitten jatkaa reissua. (Eli nyt on se hetki etta rahatilanne kaipaa kohennusta, joten toita on loydettava.)
Lento tanne meni aivan loistavasti, tosin turvatarkastuksessa ollut mies pitaa meita varmaan ihan pimeina (sehan on taysin vaara luulo). Luultiin et lennolle ei saa vieda ruokaa niin ennen turvatarkastusta tungettiin sit kaksin kasin banaania suuhun ettei ruokaa vaan menis hukkaan. No se turvatarkatus-mies sit heitti lapalla et oisko mulleki, niin meikahan tarjos sille laukusta banaania. Sit se nauro ja kieltayty. Turvatarkastuksen jalkeen mun oli viela pakko kysya "Are you sure you don't want that banana? You can have it!" No, saatiin pitaa banaanimme ja ottaa se viela lentokoneeseen mukaan (ei tarvinnu heittaa roskiin, Paapi piti bileet).
Mutta siis vastapuolena sille et taa on aivan mahtava paikka ja viihdytaan taalla, on se tyonhaku. Okei, topless-tarjoilijan paikkoja vois loytya, mut halutaan vahan enemman jotain clothes-on-tyyppista tyota. Taalla me kierretaan raflasta seuraavaan ja jaetaan meidan englanniks kaannettyja cv:ta (tyonantajille varmat naurut). Toivottavasti nappaa! No, onneks on hatatapauksia varten luottokortti (terkkuja Paapin vanhemmille!) et selvitaan ainakin taa viikonloppu!
Vahan on ikava edellisen hotellin kamppiksia (especially Estelle, we miss u!), varsinkin ku uus kamppis halus kaantaa eilen illalla koko huoneen ympari koska pelkaa niin paljon otokoita. Ja meidan hostelli on tosi siisti. Aateltiin vaittaa sille et nahtiin supertorakka ja kattoo sen reaktio :D
No, nyt ollaan perilla Suomen uutisista tan koneella istumisen jalkeen (Halla-Aho, Parviainen, Nokia) kiitos Lauran, joten voidaan jatkaa tyonhakua (paidat paalla).
Cheers!
-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti