lauantai 16. kesäkuuta 2012

Maailman parasta tyonhakua

Tyonhaku on alkanut hauskasti, muttei ole tuottanut tulosta. Mulla ei ole ollut ikina nain hauskaa kun haen tyota. Noh, tyonhaku alkoi kirjoittamalla CV:t. Kehuttiin siina itseamme niin kuin taalla on tapana ja hutastiin ne vahan vasemmalla kadella. Kun hakemukset oli valmiit niin mietittiin, etta mihinka me aletaan viemaan niita.

Aluksi mentiin samoihin paikkoihin, mutta kun Cairnsissa on niin vahan toita niin paatettiin jakaantua. Tasta se hauskuus alkoi.
Emma ei suostunut tulemaan hienoihin hotelleihin, joihin ma hain toihin. Menin ensin holiday inn hotelliin ja siella oli heti avoin paikka. Sain heti jatettya hakemuksen ja olin ensimmainen joka jatti CV:sa Jatkettiin kierrosta kysymalla hotelleista ja ravintoloista, mutta melkein kaikki sanoi ettei nyt ole vapaita tyopaikkoja. Paatettiin alkaa hakemaan muihinkin paikkoihin toihin. Vertailtiin myos toistemme CV:ta ja huomattiin, etta Emmalla oli kirjoitusvirhe juuri siina lauseessa, jossa han oli kehunut englanninkielentaitojansa. Emmaa alkoi havettaa niin paljon, etta han alkoi hakemaan toihin vaan kiinalaisiin, japanilaisiin, intialaisiin ja yhteen libanonilaiseen ravintolaan. Ma meinasin DELATA aina kun tuli tan tyyppinen ravintola niin Emma meni juoksu jalkaa sinne sisaan. Yhdessa intialaisessa ravintolassa oli mies turbaani paassa ja kun Emma oli menossa ravintolaan sisaan niin sain aivan jarkyttavan hepulin kun aloin miettia Emmaa samanlainen turbaani paassa siella ja sanovan intiaksi heidan viikkotarjouksia. Jouduttiin menemaan nurkan taakse nauramaan ennen kuin Emma pystyi menemaan sinne!
Paatettiin, etta jos toinen loytaa tyon niin jaetaan rahat, koska ollaan samalla budjetilla ja me muutenkin jaetaan taalla kaikki. Emman vastaus tahan suunnitelmaan on etta joo, hyva idea! Kun sa teet paallikon toita ja tienaat sikana niin ma voin olla ruokapalkalla mun kiinalaisissa toissa Siis me ollaan saatu tasta niin hyvat naurut. Eilen meidan kamppis sai varmaan musta traumoja kun olin just nukahtamassa ja aloin miettia Emman tulevaa tarjoilijan uraa niin aloin nauraa ihan hysteerisesti yksin enka pystynyt kertomaan mun hyvaa juttua kun ei se tajunnut sita! MIKSKOHAN??
Yksi hyva tyotarjous tuli viela Emmalle. Kokin paikka japanilaiseen. Tarvittiin vahan kokemusta sushista Siis Emma on tehnyt sita kaksi kertaa, josta toinen oli mun kanssa. Ma en tajua miksi se aliarvioi omia kokemuksiaan? Olispa mennyt sekin paikka konkurssiin Emman jaljilta:D

Loppuhuipennus: Pakko kirjoittaa viela kokemuksesta kun lennettiin tanne suomesta. Oltiin Amsterdamin kentalla menossa kiinaan. Lentokentalle tuli nainen ja sanoin Emmalle et kuka tulee kireissa vaatteissa korkkarit jalassa 12 tunnin yolennolle? Emma vastasi: Paapi, ehka se jaa aikaisemmin pois! Kysyin Emmalta et kesken lennon vai? Onneksi me ollaan niin samatasoisia, ettei tule tylsa kesa JA ONNEKSI kukaan ei ymmarra suomea taalla kun meidan jutut on vaan niin HUONOJA
See ya
-Paapi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti