perjantai 8. kesäkuuta 2012

Melbsi

Tultiin Melbourneen kolme paivaa sitten. Saatiin kaverilta hyva vinkki yopaikasta. Ollaan Pint on Punt- hostellissa, joka on todella edullinen, mutta myos viihtyisa ja siisti. Alakerrassa meilla on irlantilainen baari, jossa kaytiin kuuntelemassa karaokea yksi ilta. Se oli niin mahtava kokemus. Siella oli niin erilaisia persoonia, etta meinattiin tukehtua niiden laulamiseen. Baarissa on kevaan pop idol kilpailu, jonka voittaja saa 300 dollaria palkinnoksi. Oltiin toiseksi vikana kilpailupaivana siella. Parhaat palat oli vanhempi nainen joka naytti tulleen uskoon. Han lauloi amazing grace ja repeiltiin, etta nunnat tulee varmaan baarin lapi kertosakeen aikana :D Toinen oli feikki -Eminem. Kadet heilui niin paljon joka suuntaan ettei ehtinyt laulaa kuin joka neljannen lauseen kun ilmeet ja eleet vei muun ajan.

Kaytiin katsomassa pingviineja toissapaivana. Ne oli niin ihania. Nahtiin noin 20 pingviinia ja mietittiin etta mennaan pilkkomaan niille ruokaa joku ilta, kun niilla oli tays jumppa pilkkoa niita itse. Rakastuttiin niihin!

Ensi viikon alussa lahdetaan Great Ocean Roadille. Ollaan ihan innoissamme retkesta. Mennaan katsomaan 12 apostolia ja toivotaan aurinkoa!!!! Sen jalkeen lennetaan Cairnsiin pois sateesta. Haaveilemme jo pienemmasta paikasta suurkaupunkien jalkeen. Ollaan tykatty paljon etelasta, mutta aurinko ei juuri paista! Halutaan rusinoiksi :D! Emma jaksaa muistuttaa mua siita, etta eihan australiassa ole talvella kylma. Taisin sanoa sille niin! HUPS! Mietitaan tata aina valilla kun tulee kaatamalla vetta ja nojataan toisiimme kauppojen markiisien alla ja mietitaan valkoisia hiekkarantoja :) Onneksi ystavyys lammittaa

P.s Onneksi ma olen rahastonhoitaja. Emman joka lause alkaa etta "MAA HALUAN"! Ostan sille makean paivassa, jotta se pysyy tyytyvaisena ja HILJAA :D Tosin eilen Melbournen keskustassa taa ei toiminut. Se oli juuri saanut metrilakun niin minuutti sen jalkeen se huutaa taysilla "WOW PANNUKAKKUJA". Mulla on viela Emman koulutus kesken!

-Paapi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti